Activision geeft gratis DLC aan alle Call of Duty: Vanguard & Warzone spelers

Dit weekend is er een hevige storm op komst. Wat kan een mens dan beter doen dan lekker thuis blijven en gamen. Om het nog aangenamer te maken, geeft Activision aan alle Call of Duty: Vanguard & Warzone spelers een mooi geschenk.

Via een aankondiging wenst Activision alle Call of Duty: Vanguard & Warzone spelers te bedanken voor het geduld dat ze hebben opgebracht. Het spel kende niet de beste launch en Season Two werd uitgesteld naar 14 februari. En die dank drukt Activision uit in de vorm van een dubbel XP-weekend. Tijdens dit weekend kunnen alle spelers genieten van dubbele XP voor wapens, operators, Battle Pass en clans.

Bovendien kunnen alle spelers de gloednieuwe Forbidden Sacrifice Bundle gratis claimen vooraleer deze in de Store belandt. Deze bundel omvat onder meer een legendary operator skin, twee legendary weapon blueprints en een Battle Pass tier skip. En als dat nog niet genoeg is, krijgen alle spelers er ook nog eens 10 gratis Battle Pass tier skips bovenop.

Al deze gratis content is te claimen vanaf vandaag 19:00 uur tot 22 februari 19:00 uur Belgische tijd en heeft een totale waarde van meer dan 20 dollar.

Hartelijk dank hiervoor, Activision!

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.