Check nu ook je favoriete anime via Crunchyroll op de Nintendo Switch

Crunchyroll

Bij de launch van de Nintendo Switch was er geen spoor van een YouTube-app. Daar kwam na verloop van tijd gelukkig verandering in en sinds vandaag kan je ook Crunchyroll downloaden op Nintendo’s console.

Crunchyroll zal waarschijnlijk niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar het is wel een van de grootste streamingdiensten ter wereld. Ze leggen de focus op anime en daarmee hebben ze ondertussen al 5 miljoen abonnees. Leuk detail: Sony is eigenaar van Crunchyroll

De app is sinds nu dus ook beschikbaar op de Nintendo Switch. Abonnees met een Mega of Ultimate Fan- abonnement krijgen de mogelijkheid om series te downloaden op de console.

Nood aan een dosis anime tijdens de storm genaamd Eunice. Haal dan snel de Crunchyroll-app in de Nintendo eShop.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.