The King of Fighters XV is nu beschikbaar op PlayStation5, PlayStation4 en Xbox Series X|S

The King of Fighters 12 XV

Vechtspellen, het is een genre apart en absoluut niks voor mij. Ik bak er niet veel van en ik kan er enorm boos van worden. Maar voor de fans van het genre is het vandaag een feestdag.

The King of Fighters XV bevat een totaal van 39 personages, inclusief beroemde helden en wedergeboren favorieten van de fans.

Naast het klassieke 3-tegen-3 vechtsysteem introduceert de game de nieuwe mechanic SHATTER STRIKE, waarmee spelers vijandelijke aanvallen kunnen counteren.

Daarnaast kunnen spelers genieten van de verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick). Met de RUSH-functie kunnen spelers combo’s uitvoeren door snel op aanvalsknoppen te drukken. De vele vernieuwingen, inclusief vernieuwde en spectaculaire special moves, zorgen ervoor dat gevechten in deze game explosiever dan ooit aanvoelen.

The King of Fighters XV bevat een totaal van 39 personages, inclusief beroemde helden en wedergeboren favorieten van de fans. Naast het klassieke 3-tegen-3 vechtsysteem introduceert de game de nieuwe mechanic SHATTER STRIKE, waarmee spelers vijandelijke aanvallen kunnen counteren.

Daarnaast kunnen spelers genieten van de verbeterde MAX Mode en MAX Mode (Quick). Met de RUSH-functie kunnen spelers combo’s uitvoeren door snel op aanvalsknoppen te drukken. De vele vernieuwingen, inclusief vernieuwde en spectaculaire special moves, zorgen ervoor dat gevechten in deze game explosiever dan ooit aanvoelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)