Let’s Get Fit verschijnt exclusief op Nintendo Switch

Fitnessen? Ik word daar zo moe van… Voor de fitnessfans is er echter goed nieuws, toch als ze een Nintendo Switch hebben. Ravenscourt, Voxler en Exkee kondigen namelijk hun nieuwe fitness-game aan, genaamd Let’s Get Fit, exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Let’s Get Fit biedt kant-en-klare trainingen en opties om eindeloos veel aangepaste trainingsroutines te vormen. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala aan oefeningen, variërend van gymnastiek tot trainingen met hoge intensiteit. Daarmee kunnen spelers zowel het hele lichaam als specifieke spiergroepen trainen.

Naast de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch, die de bewegingen van spelers registreren, worden de oefeningen uitgevoerd met een set elastische banden. Deze ‘straps’ helpen spelers het meeste uit hun trainingsoefeningen te halen. Ze worden geleverd bij de fysieke editie van Let’s Get Fit maar zijn ook apart verkrijgbaar.

Uitdagingen, een online-klassement en in-game kalender met vorderingen helpen spelers gemotiveerd te blijven. Vier verschillende coaches, 100 verschillende fitness-moves en diverse workout-niveaus garanderen dat iedereen kan beginnen zijn fitheid en gezondheid te verbeteren met Let’s Get Fit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)