Pragalicious serveert: 15 minuten Horizon Forbidden West op PlayStation 5

Horizon Forbidden West heeft alles in huis wat je van een triple A-titel pur sang mag verwachten. Meer nog is dit nog maar eens het bewijs dat single player games absoluut niet dood zijn. Guerilla levert nog maar eens een prestatie waar slechts weinigen hen kunnen in evenaren.

Volgens Praga is Horizon Forbidden West dan ook absolute wereldklasse én topentertainment van de bovenste plank. Check zeker zijn uitgebreide review waarin hij de game beloonde met een magistrale 10.

Smakelijk!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.