Opnames Dune Part 2 starten eind deze zomer, meer focus op de bad guys

Dune Baron

De productie van Dune Part 2 lijkt helemaal op schema te liggen. Regisseur Denis Villeneuve geeft zelfs aan dat de opnames eind deze zomer van start kunnen gaan.

Het script is helemaal klaar en ook het design van de film lijkt in zijn plooit te vallen. Dat zegt Villeneuve in een interview met het Amerikaanse magazine Empire. Het grote voordeel tegenover de opnames voor de eerste film, is dat iedereen weet waaraan hij begint. Zeker omdat de crew dezelfde zal zijn.

Villeneuve hoopt alleszins wel dat de coronapandemie geen stokken in de wielen zal steken. Want daar is hij erg behoedzaam voor en dat is dan ook nog de enige factor die volgens hem het schema in de war kan brengen.

Over de inhoud wil hij nog niet veel kwijt, buiten het feit dat hij veel meer focus wil leggen op de bad guys in de film. Maak je borst maar al nat voor veel meer Harkonnen in Part 2!

BrunoB gaf Dune in zijn review een dikke, vette 9: “Er bestaat geen twijfel dat Dune de beste sci-fi prent van 2021 is. Een film die trouwens smeekt om gezien te worden op het witte scherm. Hij komt dan ook best tot zijn recht in IMAX. Wie nog twijfelt aan een bioscoopbezoek is hopelijk overtuigd met deze review want hoe meer mensen hem gaan kijken, hoe groter de kans dat er een tweede deel komt. En dat kan er, wat mij betreft, niet snel genoeg komen!”

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.