Nijlense auteur Eva Linden brengt boek ‘De Zeven Zonderlingen – Duisternis’ uit gebaseerd op Dungeons and Dragons

Op donderdag 10 maart 2022 verschijnt ‘Duisternis’, het eerste boek in een YA/fantasyreeks van Nijlense auteur Eva Linden. Het boek is gebaseerd op het populaire rollenspel ‘Dungeons & Dragons’ en zal worden uitgegeven door uitgeverij Hamley Books.

Het boek vertelt het verhaal van zeven onbekenden die elkaar ’toevallig’ ontmoeten in herberg De Verdronken Scheper. Al snel blijkt dat ze onderdeel zijn van een eeuwenoude voorspelling, die hen samen op pad stuurt om zeven delen van een magisch kristal te vinden, waarmee ze de Duisternis kunnen verdrijven.

Het boek is losjes gebaseerd op het populaire rollenspel ‘Dungeons & Dragons’, waarbij de spelers door middel van dobbelstenen bepalen welke acties ze uitvoeren tijdens een queeste. ‘Ik speel dit spel al een aantal jaren met mijn vrienden,’ vertelt auteur Eva Linden. ‘En opeens kwam ik op het idee om een boek te schrijven over onze avonturen.’

Neem zeker ook een kijkje op Eva haar website voor meer info!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

2 gedachten over “Nijlense auteur Eva Linden brengt boek ‘De Zeven Zonderlingen – Duisternis’ uit gebaseerd op Dungeons and Dragons

  1. Hi Eva,
   Ik heb meteen de link ook toegevoegd aan het artikel.
   Héél veel succes met je boek, vanavond ga ik voor de eerste keer op stap in D&D.
   Grtn
   Kevin

Reacties zijn gesloten.