fbpx

Door een mod kan je met John Wick aan de slag in Sifu

Sinds vorige week deel je klappen uit in de martial arts-game Sifu. De game doet het enorm goed, en zoals het dan meestal gaat zijn er steeds die een graantje willen meepikken.

Als ik aan martial arts denk komen er toch steeds wat namen uit de filmindustrie naar bovendrijven, vooral acteurs die mijn jeugd hebben gedomineerd. Jean-Claude Van Damme, Mark Dacascos, Bruce Lee en de geweldige Donnie Yen zijn er enkele van.

Keanu Reeves kan er ook wel wat van, en dat heeft hij al bewezen in films zoals The Matrix en John Wick. Via een mod wordt het laatstgenoemde personage in de game Sifu verwerkt. De mod is gemaakt door THE BEYONDERS, een groep kunstenaars die tegen betaling enkele coole mods uit hun mouw schudden.

Als je 5 dollar per maand betaalt, krijg je de mogelijkheid om met verschillende personages aan de slag te gaan, die de modders hebben gemaakt. Naast John Wick, kan je ook een robbertje vechten met Daredevil en Chun Li. YouTuber Dan Allen Gaming plaatste een video online, met gameplaybeelden van Sifu, maar dan met John Wick in de hoofdrol.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: