fbpx

Sifu deelt klappen uit in zijn eerste week met meer dan 500.000 verkochte exemplaren

Sifu

Mijn verwachtingen voor Sifu waren bijzonder hoog. Als je de verkoopcijfers van de eerste week bekijkt dan laat mijn gevoel me blijkbaar niet in de steek. Meer dan 500.000 exemplaren zijn over de toonbank gevlogen.

Ontwikkelaar Sloclap is verantwoordelijk voor dit succes en mag enorm trots zijn met de start van hun martial arts action game, Sifu. De ontwikkelaar maakte bekend dat Sifu al meer dan 500.000 keer is verkocht.

Sifu is speelbaar op PlayStation 4, PlayStation 5 en PC via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

%d bloggers liken dit: