The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime gepland voor april 2024

lord-of-the-rings-war-of-the-rohirrim

Fans van Lord of the Rings hebben veel redenen om blij te zijn. We kregen afgelopen zondag de eerste teaser van de Amazon serie voorgeschoteld. Nu krijgen we nieuws dat de anime film van LOTR die in 2021 werd aangekondigd, in april 2024 zal verschijnen.

Voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van de Lord of the Rings zal The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime film een leuke aanvulling worden in de fantasy wereld van Middle Earth.

War of the Rohirrim speelt zich twee eeuwen voor de gebeurtenissen uit The Hobbit en Lord of the Rings af. We volgen de King of Rohan, Helm Hammerhand, die de vestiging Helm’s Deep uit de grond stampt. Dat fort ken je mogelijk uit The Lord of the Rings: The Two Towers.

The War of the Rohirrim werd in 2021 aangekondigd en dient als een toevoeging op Peter Jacksons trilogie. De release komt 21 jaar na The Lord of the Rings-trilogie.

De regie is in handen van Kenji Kamiyama. Philippa Boyens is uitvoerend producent. Boyens schreef de screenplay voor Peter Jacksons trilogie. De studio’s achter The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim anime film zijn New Line Cinema en Warner Bros. Animation. De release staat vastgelegd op 12 april 2024.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.