Download nu de eerste gratis DLC voor Dying Light 2

Dying Light 2

Ontwikkelaar Techland heeft een eerste gratis DLC-pakket voor Dying Light 2: Stay Human op de wereld losgelaten. Het gaat om het eerste deel van het Authority pack.

In dit kleine pakketje vinden we een op de Peacekeepers geïnspireerde jas, een cargo broek en high-top sneakers voor het hoofdpersonage Aiden. Op een later moment komen er nog twee DLC-pakketten in het Authority pack die onder ander een nieuw wapen toevoegen aan de game.

BrunoB zag dat Dying Light 2: Stay Human alle verwachtingen inlost en gaf de game in zijn review een 8.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.