Amazon Studios is begonnen met de ontwikkeling van een live-action tv-serie die zich afspeelt in het Blade Runner-universum

Blade Runner 2049

In 1982 verraste Ridley Scott ons met Blade Runner, een spannende scifi-thriller film met Harrison Ford en Rutger Hauer, gebaseerd op het verhaal Do Androids Dream of Electric Sheep? In 2017 kregen we dan Blade Runner 2049 waarin een nieuwe Blade Runner een geheim dat een bedreiging vormt voor de mensheid, of wat daar nog van over is.

En nu is Amazon Studios begonnen met de ontwikkeling van een live-action tv-serie die zich afspeelt in het Blade Runner-universum.

De serie krijgt de titel Blade Runner 2099, en volgt op Blade Runner 2049 uit 2017, die werd geregisseerd door Denis Villeneuve (Arrival, Dune). De Amazon-serie zal worden geproduceerd door Ridley Scott, die de originele Blade Runner-film uit 1982 regisseerde.

Er is nog niets bekend over wanneer Blade Runner 2099 in première zal gaan, maar het zal waarschijnlijk nog even wachten worden aangezien de productie nog niet begonnen is.

Wel een mooi vooruitzicht voor de fans.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)