Uncharted regisseur verklapt dat hij werkt aan een Jak & Daxter film

jak-and-daxter-tom-holland

Het lijkt erop dat de volgende PlayStation franchise die op het witte doek verschijnt Jak en Daxter is. Ruben Fleischer, de regisseur van de Uncharted film met Tom Holland en Mark Wahlberg als hoofdrollen, heeft onthuld dat hij werkt aan een Jak en Daxter film.

Tom Holland had nog maar net in een interview laten vallen dat hij graag de rol van Jak zou spelen in een Jak & Daxter film. Die wens zou al snel in vervulling kunnen komen. Ruben Fleischer, de regisseur van Uncharted verklapt aan Digital Trends dat hij bezig is met een verfilming van Jak & Daxter.

“Ik ben eigenlijk bezig met een project rond Jak en Daxter voor PlayStation, ik denk dat het echt cool zou zijn om dit tot leven te brengen.”

Een Jak and Daxter film is nog niet officieel aangekondigd, maar het zou niet de eerste verfilming worden voor een game van Naughty Dog. Het bedrijf maakte ook de Uncharted games en The Last of Us, daarvan krijgen we een serie op HBO.

Fleischer, die eerder Zombieland en Venom regisseerde, werkte op een gegeven moment aan nog een videogame film, Spy Hunter met Dwayne ‘The Rock’ Johnson, maar daar is nooit iets van gekomen.

In mei 2021 kondigde Sony aan dat het 10 adaptaties van zijn videogamefranchises in ontwikkeling had voor een film of serie, dus Jak and Daxter zou er een van kunnen zijn. Degenen die we kennen zijn de Uncharted film, de Last of Us serie, de Ghost of Tsushima film, en de Twisted Metal show.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.