Eerste trailer voor The Wolf Among Us 2, release in 2023 bevestigd

The Wolf Among Us

Sinds zijn aankondiging in 2019 bleef er heel wat mist hangen rond The Wolf Among Us 2: A Telltale Series. In de eerste plaats omdat de ontwikkelaar, Telltale, in 2018 over de kop ging maar enkele werknemers beslisten om door te werken aan de titel.

Tijdens een speciale livestream werd de eerste echt trailer vrijgegeven van deze unieke adventuregame. De game speelt zich zes maanden na de gebeurtenissen va het eerste seizoen af. We volgen nog steeds Bigby Wolf die geschorst werd als sheriff van Fabletown door zijn nieuwe baas Snow White.

Het reeds verrichte werk aan deze game werd bijna letterlijk de vuilbak in gegooid, want alles werd opnieuw opgebouwd in de Unreal-engine. Maar dat wil niet zeggen dat de typische sfeer verdwenen is, integendeel!

The Wolf Among Us 2 zal ergens in 2023 het levenslicht zien op PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.