Check de eerste gameplay in 4K van MLB The Show 22

MLB The Show 22

Baseball kan je hier in België niet meteen de meest populaire sport van het land noemen. Op zich vind ik dat best jammer, want sinds ik jaren geleden een wedstrijd van de LA Dodger live heb gezien, heb ik toch een stille liefde voor de sport.

Nu MLB The Show 22 ook naar de Nintendo Switch komt, lijkt het erop dat de baseballgame alles in huis heeft om nog meer zieltjes te winnen voor deze edele balsport.

Na het kleine bommetje van vorige week, pakt ontwikkelaar Sony San Diego uit met de allereerste gameplayvideo van MLB The Show 22. In deze trailer, die in 4K te bekijken is, krijgen we spectaculaire beelden te zien van de versie die zal draaien op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

MLB The Show 22 is vanaf 5 april te koop voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch. De game zal ook vanaf dag 1 beschikbaar zijn via Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.