Tom Holland wil een live action Jak & Daxter film maken

jak-and-daxter-tom-holland

Naar aanleiding van de bioscooprelease van Uncharted onthult Hollywood-ster Tom Holland dat hij met Jak and Daxter nog een Naughty Dog game wil verfilmen.

Holland meldde dit in een interview met Gamespot ter promotie van de aankomende Uncharted-film. Hij werd gevraagd in welke gameverfilmingen hij nog meer zou willen spelen, waarop hij antwoordde dat hij een verfilming van Jak & Daxter wel ziet zitten. Hij zou zelf de rol van Jak op zich willen nemen.

De Jak and Daxter platformserie ging in 2001 van start met Jak and Daxter: The Precursor Legacy en werd gevolgd door vijf andere delen en drie heruitgaven op consoles.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.