LEGO pakt uit met verrassende LEGO Mandalorian-set

Als we aan Grogu een dikke cent kunnen verdienen, dan moet dat toch ook mogelijk zijn met een van de meest opvallende momenten uit het tweede seizoen van The Mandalorian? Zo denken marketeers dezer dagen. En zo geschiedde…

SPOILER ALERT: als je seizoen 2 nog moet zien van The Mandalorian, dan mag je hier stoppen met lezen!

De Mandalorian (en ook The Book of Boba Fett) zijn een waar feest voor iedere Star Wars-fan. Je ontdekt meer over bepaalde personages, komt meer te weten over de lore en krijgt af en toe een flinke verrassing geserveerd.

Laatste kans op spoiler! Wanneer in season 2 Luke Skywalker zijn interde maakte om Grogu op te pikken stond het internet meteen in rep en roer. Tijd voor sommige partijen om hier munt uit te slaan.

Zo pakt LEGO op 1 maart uit met de Dark Trooper Attack-set. Samen met een Luke Skywalker-minifiguur met cape, wordt deze set geleverd met drie Dark Troopers en dit in de hal chaos zich ontvouwt. Het is een kleinere set, bestaande uit slechts 166 stukjes en een prijs van 29,99 euro.

Maar geef toe, hoe cool is LEGO Luke?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)