Boba Fett krijgt goed gezelschap in Fortnite

Fortnite Boba Fett Fennec Shand Krrsantan

Eind vorig jaar maakte de legendarische bounty hunter Boba Fett zijn opwachting in Fortnite. Deze introductie ging hand in hand met de lancering van The Book of Boba Fett op Disney+.

Nu de laatste aflevering van deze best wel goede reeks te zien is op Disney+, krijgt de virtuele Boba Fett in Fornite het gezelschap van zijn trouwe kompanen uit de reeks.

Vanaf nu kan je tijdelijk in de in-game store de skins aanschaffen van de scherpschutter Fennec Shand en de imposante wookie Krrsantan. Uiteraard hoort daar ook een unieke glider bij én een coole emote. Hierin zien we een hologram van The Mandalorian die de iconische woorden “This is The Way.” uitspreekt.

Daar gaan m’n V-Bucks…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.