Evil Dead: The Game heeft nieuwe gameplay trailer te pakken

Saber Interactive en Boss Team Games pakken vandaag uit met een nieuwe trailer voor het coöp-horrorspel Evil Dead: The Game, gebaseerd op de gelijknamige franchise van Sam Raimi.

Met deze nieuwe trailer geven beide partijen ook de aftrap voor de pre-orders van de game en die mogen er best zijn. Zo komt de Collector’s Edition in twee versies: de Standard en de Ultimate Collector’s Edition. De Collector’s Edition (beperkte oplage van 5000 stuks voor alle versies) is verkrijgbaar voor 129 euro.

Mag het iets meer kosten? Dan is er de Ultimate Collector’s Edition, beperkt tot 1000 exemplaren in alle versies en dat voor 199,99 euro.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)