WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | Farming Simulator 22, Chorvs, Samurai Warriors 5 en veel meer

Dankzij uitgever Koch Media mogen we vandaag een hele resem games uitdelen. Denk daarbij aan King’s Bounty 2 voor Xbox One, Surviving the Aftermath voor Nintendo Switch, Farming Simulator 22 voor PlayStation 4 en Dungeons & Dragons: Dark Alliance voor Xbox Series X.

Deze wedstrijd loopt tot en met 15/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | Farming Simulator 22, Chorvs, Samurai Warriors 5 en veel meer'

Reacties zijn gesloten.