Jamais Vu-update voor Disco Elysium: The Final Cut nu ook op consoles

Disco Elysium The Final Cut

Door het enthousiasme van Lazlo in zijn initiële review van Disco Elysium: The Final Cut op PC zorgde ervoor dat andere crewleden ondertussen ook aan deze heerlijke game zijn begonnen.

BrunoB mocht daarom aan de slag met de PlayStation 5-versie van deze role-playing game en dat liet ook bij hem een diepe indruk na.

Een tijdje geleden kwam er voor de PC-versie van Disco Elysium: The Final Cut een grootse update uitgebracht waarmee de technische kant van de game op de schop ging. En nu is deze update ook beschikbaar voor de PlayStation-, Xbox- en Switch-consoles.

Jamais Vu zorgt ervoor dat de laadtijden een pak korter worden en wordt er komaf gemaakt met een grote ladingbugs. Verder zijn er nieuwe, geheime achievements toegevoegd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.