Sifu warmt ons op met fantastische live action trailer

Sifu

Er komen heel wat geweldige games uit in de maand februari. Sifu is er voor mij persoonlijk eentje van. Binnen enkele dagen (8 februari) mogen we onze eigen martial arts skills op de vijanden loslaten. Ontwikkelaar Sloclap heeft een fantastische live action trailer vrijgegeven, waardoor onze zin naar deze game alleen maar groter wordt.

Sifu gaat over een jonge martial arts-student die na de moord op zijn ouders, maar één ding wil, wraak. Hij traint als een gek, want de moordenaars van zijn ouders lopen nog vrij rond.

Je moet uiteindelijk vijf bazen zien te verslaan om het einde van de game te halen. Elke keer je sterft moet je niet helemaal opnieuw beginnen, maar wordt je personage ouder, wijzer en sterker.

De releasedatum van de fysieke versie is bekendgemaakt, want deze was op heden nog niet gekend. De fysieke game zal op 3 mei 2022 verschijnen en zal enkele extraatjes bevatten:

  • Een artbook
  • Een steelbook
  • Een digitale soundtrack
  • Drie lithografieën

De digitale versie van Sifu verschijnt binnen enkele dagen op 8 februari 2022. De game zal speelbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4 en PC via de Epic Games Store. De game zal € 39,99 kosten.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.