Disney-topman verklapt releasedatum Obi-Wan Kenobi serie

Disney+ Obi-Wan Kenobi Artwork

Met de laatste aflevering van The Book of Boba Fett voor de deur, kijk ik als Star Wars-liefhebber al iets verder vooruit. Uiteraard ben ik razend benieuwd naar wat Jon Favreau en Dave Filoni nog in petto hebben met The Mandalorian, maar ik zou toch ook sneller mijn Star Wars-fix kunnen krijgen zo blijkt…

Want Brandon SanGiovanni, manager bij Disney+ en schrijver op de Disney Streaming Tech Blog, heeft op Twitter zomaar even de releasemaand van het sterk geanticipeerde Obi-Wan Kenobi gelost. In de tweet zegt hij dat we in mei van 2022 opnieuw “Hello, there” zullen mogen aanhoren.

Obi-Wan Kenobi Release Date Tweet

Het lijkt erop dat SanGiovanni serieus op zijn vingers is getikt, want de tweet werd ondertussen verwijderd én zijn profiel is nu helemaal afgeschermd. Gelukkig kon The Direct nog een screenshot nemen van het bericht.

Het is nu wachten tot Disney het nieuws officieel bekend maakt. Ik gok dat we deze woensdag, na de release van de laatste aflevering van The Book of Boba Fett, deze bevestiging wel zullen krijgen.

Ondertussen kunnen we ons nog even opwarmen aan wat prachtig artwork.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.