Dying Light 2 kan rekenen op sterke start op Steam

Dying Light 2 Stay Human

Vandaag zullen heel wat mensen aan de slag gaan met Dying Light 2. En veel van die mensen hebben de game via Steam aangekocht, zo blijkt uit de cijfers.

De game wordt op het ogenblik van dit schrijven door 208.795 mensen gelijktijdig gespeeld volgens de statistieken van SteamDB.

Tijdens de eerste 11 uur van beschikbaarheid haalde het spel een piek van 164.591 gelijktijdige spelers. Slechts 50 andere games deden dit ooit voor. De vergelijking met zijn voorganger is vrij groot. Dying Light haalde ‘slechts’ een piek van bijna 46.000 gelijktijdige spelers.

Toen God of War in januari op Steam verscheen, haalde deze game een piek van 73.529 gelijktijdige spelers. Dat is dus bijna drie keer minder zo veel dan Dying Light 2.

Toch wel hele straffe cijfers!

Dying Light 2 is sinds vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.