Who pressed mute on uncle Marcus is een excentriek FMV-moordmysterie met een twist

Gelukkig bestaat het nog: humor in games. Voeg daar nog eens de toch wel bijzondere FMV-aanpak aan toe en het zou best wel eens kunnen dat deze game met de veel te lange titel een schare fans aan zich zal weten te binden.

Iemand vergiftigde nonkel Marcus. Aan jou om de waarheid te ontdekken in de jaarlijkse familiekwis en hem proberen te redden voor het te laat is.

Elk jaar houdt de moeder van Abby een familiekwis op haar verjaardag. Het is een oude traditie, een die de hele rijke en excentrieke familie samenbrengt – en een waar Abby een hekel aan heeft.

Maar dit jaar komt de kwis met een schokkende twist: net voor de kwis start vertelt haar geliefde oom Marcus haar dat hij stervende is, en dat iemand in de familie hem heeft vergiftigd. Abby is de enige die hij kan vertrouwen. Je moet uitzoeken wie de moordenaar is voor het te laat is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)