EA bevestigt dat Skate 4 “binnenkort” uitkomt

Hoe zou het eigenlijk gaan met Skate 4, de nieuwste telg in EA’s populaire skateboardserie? Wel tot ieders verrassing, want het is immers al een flinke poos stil, heel goed zo blijkt.

Tijdens EA’s Q3 2022 earnings call liet CEO Andrew Wilson zich uit over het belang van user generated content (UGC). Iets wat volgens hem heel belangrijk is voor de toekomst van het bedrijf, en iets wat ook een grote rol gaat spelen in Skate 4.

Het staat al heel lang centraal in The Sims, het staat centraal in speltypes zoals FIFA en Madden Ultimate Team, het staat centraal [in] het ontwerp van Skate dat binnenkort gelanceerd wordt,” zei Wilson. “Deze UGC-content is eigenlijk gewoon een verlengstuk van de sociale interactie die ik met mijn vrienden kan hebben in en rond het beleven van dit entertainment. Ik geloof dat dit een heel belangrijk onderdeel van onze toekomst gaat worden.

Maar de vraag van vandaag: hoe binnenkort is binnenkort eigenlijk?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)