WEDSTRIJD | 1 jaar Pragalicious | Rainbow Six Extraction

Dankzij Ubisoft mogen we enkele vette prijzen weggeven: de Deluxe Edition van Rainbow Six Extraction en Chibi-figuren van deze uitstekende co-op game.

Deze wedstrijd loopt tot en met 08/02/2022.

Check zeker ook al onze andere wedstrijd op de handige overzichtspagina!

Veel succes!Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.