Nieuwe Tiny Tina’s Wonderlands-trailer onthult laatste twee classes

Tiny Tina

2K en Gearbox Software serveren ons een nieuwe trailer voor Tiny Tina’s Wonderlands waarin ze meteen ook de laatste twee classes onthullen.

Tiny Tina’s Wonderlands heeft een diepgaand en personaliseerbaar class systeem dat draait om de Multiclass-mechanic waarmee je vaardigheden uit zes unieke skilltrees kunt mixen en matchen. Eerder maakten we al kennis met de Stabbomancer, Brr-Zerker, Spellshot en Clawbringer. Vandaag komen daar de Graveborn en Spore Warden bij.

  • Graveborn zijn Death-touched volgelingen die hun gezondheid opofferen om verwoestende Dark Magic aanvallen te ontketenen en de spookachtige Reaper of Bones te worden. Zij gebruiken hun Demi-Lich Companion en opofferende Action Skills om hun vijanden te laten lijden, zelfs ten koste van hun eigen levenskracht. Elke spreuk die door de Graveborn wordt uitgesproken, zal de Demi-Lich een unieke spreuk van hemzelf doen uitspreken, en ook Kill Skills activeren om helse minions op te roepen.
  • Spore Warden zijn meesters van de natuur die tornado’s oproepen en volle salvo’s arcane pijlen lanceren in vijandelijke linies samen met hun gifspuwende Mushroom Companion. Het zijn Gun- en Companionspecialisten die de vaardigheden van hun companions en bondgenoten aanzienlijk kunnen opvoeren, terwijl ze vernietigende vuurkracht afleveren en oprukkende vijanden vertragen met Frost tornado’s. Snelheid en afstand zijn de beste vrienden van een Spore Warden.

Tiny Tina’s Wonderlands wordt op 25 maart 2022 gereleased op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc via de Epic Games Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)