Riot Games kondigt nieuwe League of Legends-champion aan

Riot Games kondigt een nieuwe support champion aan voor League of Legends, namelijk Renata Glasc. Deze is beschikbaar vanaf Patch 12.4

Renata Glasc is de 159e champion in de megapopulaire MOBA van Riot Games. De ‘Barones van Zaun’ komt uit een familie van vindingrijke en altruïstische alchemisten en dankzij haar vooruitziende blik en zakelijk inzicht groeide ze op tot een belangrijk figuur in het district. Bezoek de officiële website voor meer informatie over Renata Glasc.

Passive – Leverage

Renata Glasc’s basisaanvallen markeren haar vijanden en doen bonusschade. Wanneer Renata’s bondgenoten daarna schade doen, consumeren zij de markering en brengen ze extra schade toe.

Q – Handshake

Renata Glasc schiet een raket die wanneer het een vijand raakt, aanwezig blijft. Ze kan deze ability vervolgens reactiveren om de vijand in een bepaalde richting te gooien. Getroffen vijanden lopen schade op en worden – indien het om champions gaat – gestunned.

W – Bailout

Ook kan Renata Glasc een geallieerde champion of haarzelf voorzien van extra Attack Speed en Movement Speed. Als de geallieerde champion een vijandelijke champion verslaat, dan wordt de buff gereset. Gaat de geallieerde champion dood terwijl Bailout nog steeds actief is, dan wordt zijn of haar health volledig teruggezet. Deze champion moet vervolgens binnen drie seconden een vijand verslaan. Zo niet, dan gaat de champion alsnog dood.

E – Loyalty Program

Renata Glasc schiet chemtech-raketten die niet alleen bondgenoten beschermen, maar in het voorbijgaan ook vijanden vertragen en schade toebrengen.

R – Hostile Takeover

Renata Glasc produceert een wolk met chemicaliën die ervoor zorgen dat vijanden in Beserk-modus gaan. Hiermee neemt hun Attack Speed toe, maar worden ze geforceerd om alles om zich heen aan te vallen. Vijanden in Beserk-modus vallen eerst hun eigen bondgenoten aan, dan neutrale eenheden, dan het team van Renata Glasc en tot slot Renata Glasc zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)