Er wordt gewerkt aan een film/serie gebaseerd op It Takes Two

It Takes Two

Als je een game met een vriend of vriendin wil spelen, dan moet je It Takes Two zeker in overweging nemen. De game van ontwikkelaar Hazelight bewijst dat co-op games heerlijk origineel uit de hoek kunnen komen, zonder dat dit lijdt onder het spelplezier.

In de game speel je als de mama of papa van een meisje dat heel erg lijdt onder de nakende scheiding van haar ouders. Door een magische spreuk worden haar ouders omgevormd tot poppen en moeten ze een groots avontuur trotseren om hun dochter te troosten.

Een perfect onderwerp om er een film of serie van te maken, moeten ze bij Hazelight gedacht hebben. Daarom wordt er op dit moment samengewerkt met dj2 Entertainment om uit te vissen of er best een film of serie ontwikkeld wordt. Dat meldt de Amerikaanse website Variety.

“Creating the world and story in ‘It Takes Two’ was so much fun for me and the team,” vertelt de oprichter en creatief directeur van Hazelight, Josef Fares. “Since it has a strong narrative with many crazy characters and just as crazy co-op action moments, the potential is huge for a great adaption to film or television.”

dj2 Entertainment is niet te minste, want zij zijn onder andere verantwoordelijk voor de best aardige Sonic The Hedgehog-films.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.