GTA: Vice City – The Definitive Edition vervangt GTA 3 op PlayStation Now

PlayStation Now

Sony heeft de games bekend gemaakt die vandaag aan de bibliotheek van PlayStation Now worden toegevoegd.

De grootste naam is ongetwijfeld Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition. Al valt er meteen een slachtoffer met de komst van, wat mij betreft, de beste GTA ooit. GTA 3, die sinds de launch in december beschikbaar was op PlayStation Now, moet namelijk plaats ruimen voor Vice City.

Andere games die worden toegevoegd zijn Little Big Workshop Death Squared en Through the Darkest of Times.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.