Nieuwe trailer toont PS5-features van Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Ja, ik ben aan het aftellen tot 4 maart om eindelijk mijn racestoel en -stuur van onder het stof te halen om aan de slag te gaan met Gran Turismo 7.

Hoe geweldig ik Forza Horizon 5 vond, ben ik toch een grotere fan van racen op vaste circuits. En als dat nog eens gecombineerd wordt met de kracht van de PlayStation 5 en specifieke eigenschappen van de DualSense-controller, wordt Gran Turismo 7 volgens mij zéker een feestje voor de racefanaat.

Een nieuwe trailer toont al deze specifieke features die de PS5-versie zal krijgen van ontwikkelaar Polyphony Digital. Denk daarbij aan 3D Audio en het gebruik van de adaptieve triggers.

Gran Turismo 7 verschijnt op 4 maart voor PlayStation 5 én PlayStation 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.