Evil Dead: The Game uitgesteld naar mei 2022

Fans van de originele Evil Dead film kijken ongetwijfeld uit naar Evil Dead: The Game. Helaas moet ik jullie op deze zaterdagochtend het trieste nieuws melden dat de game wordt uitgesteld naar 13 mei 2022. Normaal zou Evil Dead: The Game beschikbaar zijn in februari.

Het is nooit leuk dat een game wordt uitgesteld, zeker als je er enorm naar uitkijkt. Ontwikkelaar Boss Team Games en uitgever Saber Interactive zijn nochtans al een hele tijd bezig aan Evil Dead: The Game.

Bruce Campbell die in de film de rol van Ash vertolkt en in de game ook het stemwerk op zich neemt van datzelfde personage, had nochtans afgelopen zomer laten weten dat het team mikte op februari 2022. Helaas gaat dit feest niet door, maar als jullie de reden weten, kan dit misschien wel geruststellend overkomen.

Via Twitter werd bevestigd dat de game wordt uitgesteld naar 13 mei 2022. Persoonlijk vind ik het ook spijtig als een game wordt uitgesteld, maar als de ontwikkelaars dit doen om de game volledig op punt te krijgen, en op deze manier verhinderen een onafgewerkte versie af te leveren bij release, dan wacht ik liever nog even.

In februari mogen we wel een nieuwe trailer verwachten. Evil Dead: The Game zal speelbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.