Evil Dead: The Game verschijnt in februari 2022 zegt Bruce Campbell

Volgens Bruce Campbell, die jullie moeten kennen van zijn rol als Ash in de drie The Evil Dead-films, en zijn stemwerk voor de gelijknamige game, verschijnt Evil Dead: The Game in februari 2022. 

Iedereen weet dat het spel in ontwikkeling is, maar er is nog steeds geen indicatie rond een mogelijke releasedatum. Misschien heeft Bruce die wel onthuld…

Tijdens een Q&A-sessie in de Fingerlakes Drive-In in Auburn, New York op vrijdagavond naar aanleiding van de 40ste verjaardag van de originele Evil Dead werd de man gevraagd naar Evil Dead: The Game.

Volgens Campbell mikt het team op februari 2022. De reden waarom we zo lang moeten wachten is omdat de makers de game van een extra update willen voorzien zodat het meekan met de nieuwe generatie consoles.

Het probleem met deze games is dat ze ze maken en dan is het platform verouderd,” zegt Bruce.

Ontwikkelaar Saber Interactive heeft zelf nog geen commentaar gegeven op de releasedatum die Bruce liet uitschijnen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)