Fall Guys Season 5 neemt ons mee voor een Jungle Adventure

Je hebt studio’s die kiezen voor een battle royale-aanpak en een platte kopie maken van bestaande versies. En dan is er het Fall Guys-team dat het risico pakt en durft te kiezen voor een eigen originele twist, en met succes. Op naar seizoen vijf binnenkort!

Binnenkort mogen de fans van de platformer/battle royale-game Fall Guys zich opmaken voor een nieuw seizoen. Via Twitter liet het team weten dat we ons mogen opmaken voor dolle pret in de jungle, meerbepaald voor een Jungle Adventure.

De eerste afbeelding van het nieuwe seizoen werd vrijgegeven op de Fall Guys Twitter-pagina, nadat gebruikers de Big Jigsawus-puzzel voltooid hadden om het thema samen te stellen. Uit de afbeelding kunnen we afleiden dat er een aantal nieuwe ontdekkingsreizigerskledij valt te scoren voor onze ventjes, en dat er ons nieuwe valkuilen te wachten staan.

Na het futuristische seizoen vier kunnen we binnenkort dus rekenen op een flinke portie jungleplezier.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)