Bevestigd: Loki krijgt een tweede seizoen op Disney+!

Loki

Vandaag loste Disney de laatste aflevering van de, naar mijn mening, fantastische Marvelreeks Loki. Tom Hiddleston schitterde de voorbije zes afleveringen als Loki en in de laatste aflevering krijgen we op een heel originele manier de bevestiging dat de reeks een tweede seizoen krijgt.

Geen zorgen, ik ga uiteraard niks inhoudelijks verklappen over deze seizoensfinale. Maar als je vanavond languit in je zetel ligt, moet je rond minuut 42 goed opletten. Want na de eindcredits zien we iemand het dossier van Loki afstempelen met “Loki will return in season 2”.

© Marvel

Tom Hiddleston nam ook de tijd op via Twitter de fans toe te spreken. Hij bedankt hen voor de vele steun en positieve feedback die hij krijg over Loki. Daarnaast zegt hij ook dat we veel antwoorden zullen krijgen in deze seizoensfinale, maar dat er ook een pak zullen bijkomen.

Sit back & enjoy zou ik zeggen!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.