Twaalfde seizoen Apex Legends krijgt lanceringstrailer

apex-mad-maggie-season-12

Apex Legends gaat officieel van start met het twaalfde seizoen, genaamd Defiance op 8 februari, en dat brengt zoals gewoonlijk een heel aantal veranderingen. Ontwikkelaar Respawn Entertainment toont met de launch trailer het nieuwe personage Mad Maggie. Ook krijgen we een beter idee van wat er precies gebeurt met de map van Olympus in Seizoen 12.

Naast info over het personage Mad Maggie geeft de trailer ook aan dat Olympus een nieuwe locatie heeft gekregen en dat verschillende stukken van de map blijken af te brokkelen. Met het nieuwe seizoen komt er ook een nieuwe spelmodus, Control.  In deze Domination-achtige modus strijden twee teams van negen spelers voor controlepunten en zijn er oneindige respawns.

Zoals met elke start van een nieuw seizoen kan je door Apex Legends te spelen tijdens een bepaalde periode in-game packs en Legends vrij spelen:

  • Tussen 8 en 15 februari: ontvang je automatisch Octane en drie Thematic Packs.
  • Tussen 15 en 22 februari: ontvang je Wattson en drie Thematic Packs.
  • Tussen 22 februari en 1 maart: ontvang je Valkyrie en drie Thematic Packs.

Seizoen twaalf van Apex Legends begint op 8 februari. De game is beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.