Bekijk nu de eerste gameplay beelden van de free-to-play voetbalgame UFL

Gisteren werden tijdens een livestream van ontwikkelaar Strikerz Inc. de eerste gameplay beelden van het nieuwe voetbalspel UFL getoond. UFL is een free-to-play voetbalspel ontwikkelt met de Unreal Engine. Wordt UFL de FIFA killer? Geef je mening maar na het bekijken van de video.

De ontwikkelaars van UFL wisten niemand minder dan Cristiano Ronaldo te strikken om even op te duiken tijdens de stream. Andere ambassadeurs van de game zijn onder meer Oleksandr Zinchenko, Romelu Lukaku, Roberto Firmino en Kevin de Bruyne.

De game heeft een geplande release in 2022 op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.