Epic Games Store blijft elke week gratis game geven in 2022

daemon-x-machina

Net als vorig jaar zal de Epic Games Store in 2022 elke week gratis games geven. Helemaal gratis, geen verplichtingen, behalve dat je natuurlijk een account moet aanmaken op het Epic Games Store platform.

Zelfs als je niet van plan bent om deze gratis games binnenkort te spelen, kan je je net zo goed inloggen en ze aan je bibliotheek toevoegen als je een Epic Store-account hebt. Bereid je dus maar voor dat die berg aan games die je nog wil spelen, groter zal worden!

Het gratis spel dat je tot 3 februari 17u kan claimen is de thrid-person shooter DAEMON X MACHINA. In DAEMON X MACHINA is een stuk van de maan op de planeet neergestort met catastrofale gevolgen. De mensheid heeft intussen een netwerk opgezet van machines, genaamd Immortals. De machines worden zelfdenkend en zien de mensheid als een grote dreiging die weggevaagd moet worden. Met robots genaamd Arsenals gaat de mensheid de strijd aan met de machines.

DAEMON X MACHINA kwam in 2019 uit op de Switch. Sinds 13 februari 2020 is de game speelbaar op pc.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.