fbpx

Horizon Forbidden West vraagt heel wat vrije schijfruimte op je PS5

Horizon Forbidden West

Nog iets meer dan drie weken geduld uitoefenen. Dat moet lukken toch? Want dan kunnen de eigenaars van een PlayStation 4 of PlayStation 5 eindelijk hun tanden zetten in Horizon Forbidden West.

In de aanloop van de release op 18 februari raden we je alvast aan om wat ruimte vrij te maken op je PlayStation-console wanneer je van plan bent Horizon Forbidden West te spelen.

Want volgens de dames en heren van PlayStation File Size vraagt de game net geen 100GB vrije schijfruimte op je PlayStation 5. Wat de benodigde schijfruimte op PS4 wordt, is nog niet bekend.

Opvallend is wel dat de game in Europa een dikke 10GB groter is dan de Verenigde Staten van Amerika. Al heeft dat ongetwijfeld te maken met de verschillende talen die met de Europese versie worden meegeleverd.

Maak dus maar al wat plek op je console, want het pre-loaden begint vanaf 11 februari!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d