Halo Infinite multiplayer beloont je vanaf seizoen twee eindelijk met credits

Halo Infinite Multiplayer

Een van de grootste pijnpunten van de overigens geweldige multiplayer van Halo Infinite is het feit dat je voor alles moet betalen, met echt geld. Maar daar komt vanaf het tweede seizoen verandering in. Als je de battle pass aanschaft tenminste.

Ontwikkelaar 343 Industries heeft namelijk laten weten dat je vanaf seizoen nummer twee, dat in mei van start gaat, in-game valuta kan verdienen door de game te spelen. Dit is vergelijkbaar met onder andere Fortnite, waarbij je V-bucks kan vrijspelen wanneer je in level stijgt.

Hoe dit alles in detail gaat verlopen in Halo Infinite, maakte 343 Industries nog niet bekend. Maar het zegt meer details vrij te geven naarmate seizoen twee dichter bij komt.

Maar er zijn ook veranderingen op komst waarvan je sneller het resultaat zal zien. Vanaf deze week worden de prijzen van de wekelijkse bundels verlaagd én vanaf volgende week zullen er ook losse items te koop worden aangeboden in de in-game shop.

Het mag duidelijk zijn dat 343 Industries het beste voorheeft met alle Halo-fans en dat het de game blijft finetunen. Kudos!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.