Mission Impossible 7 opnieuw met negen maanden uitgesteld

De coronapandemie blijft als een schaduw over de geplande releases in film- en gamesland hangen. Zo werden heel wat games, zoals Horizon Forbidden West en Elden Ring, uitgesteld naar dit jaar en ook heel wat films zagen hun release in de bioscopen achteruit schuiven.

Eind vorig jaar raakte bekend dat de releases van onder andere Mission Impossible 7 en Jackass Forever werden opgeschoven naar 2022. Van deze laatste weten we ondertussen dat we hem in België sowieso niet te zien zullen krijgen in de bioscopen.

Maar ook Tom Cruise ziet de release van Mission Impossible 7 achteruit schuiven. Normaal gezien zou zijn nieuwste actieprent te zien zijn vanaf 30 september 2022, maar dat wordt nu de Franse feestdag een jaar later: 14 juli 2023. Een uitstel van maar liefst negen maanden.

Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor de release van het vervolg Mission Impossible 8, dat op dit moment wordt opgenomen. Die film zullen we pas op z’n vroegst kunnen zien op 28 juli 2024!

Geduld is een schone deugd…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.