Star Wars Jedi: Fallen Order 2 verschijnt in Q4 2022 zegt insider

Star Wars Jedi: Fallen Order was een van de beste, misschien wel de beste, Star Wars-games van de voorbije jaren. Niet meer dan normaal dus dat we allemaal zin hebben in een sequel. En die zou er eind dit jaar kunnen komen zegt Tom Henderson.

Tom Henderson, die we ondertussen allemaal kennen als een notoire leaker, zegt dat de sequel op Star Wars Jedi: Fallen Order gepland staat voor een release in Q4 2022.

Daarbovenop voegen andere bronnen er nog aan toe dat de officiële onthulling zou gebeuren op 4 mei (May the fourth). We zullen dus nog een paar maanden geduld moeten hebben om te zien of Tom het ook deze keer bij het rechte eind heeft.

Het klinkt alvast als muziek in mijn oren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)