‘The Rings of Power’ is de titel van Amazon’s Lord of the Rings serie

lord-of-the-rings-rings-of-power

Herinner je je de originele proloog van de eerste film? The world has changed…’ De stem van Cate Blanchett, de muziek van Howard Shore, die perfecte setting om je in de wereld van Tolkien te verliezen. Je hoopt dat je min of meer hetzelfde gevoel hebt met een gelijkaardig moment wanneer de eerste unhulling’s beelden van Lord of the Rings serie worden getoond…

Toegegeven ‘The Ring of Power’ is zeker geen slechte naam. Het zegt niet veel maar het geeft mij wel meteen een hyped gevoel. De teaser lijkt op het eerste zicht CGI (Computer-generated imagery) maar dat blijkt dan toch niet te zijn als je de behind the scenes video bekijkt. Dat maakt het geheel wel cooler. Persoonlijk had de voice acting beter gekund, maar laat je daar niet te fel door afleiden.

Het eerste seizoen van de serie kostte Amazon naar verluidt een duizelingwekkende 465 miljoen dollar, bovenop de 250 miljoen dollar die werd betaald om de rechten te verwerven. Ter vergelijking met Game of Thrones dat ongeveer 100 miljoen dollar kostte per seizoen is dat toch een aanzienlijk grotere productie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power zal vanaf 2 september 2022 te streamen zijn op Prime Video van Amazon. De eerste twee afleveringen zullen tezamen al goed zijn voor drie uur aan kijkplezier.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.