Tweede seizoen van Call of Duty: Vanguard & Warzone Pacific loopt twee weken vertraging op

Activision heeft laten weten dat het tweede seizoen voor Call of Duty: Vanguard en Warzone Pacific uitgesteld wordt. Spelers kunnen pas op 14 februari ermee aan de slag, in de plaats van op 1 februari.

Het team bij Sledgehammer en Raven Software heeft die extra tijd nodig om de Call of Duty-games die momenteel live zijn bij te schaven. De makers krijgen zo een tweetal weken extra om bugs te fixen en glitches weg te werken.

To date, we’ve deployed a number of updates, but more needs to be done,aldus Activision. “For this reason, we have decided to reschedule the start of Season Two across Warzone Pacific and Vanguard to February 14.

Opmerkelijk is dat de twee weken voornamelijk genomen zullen worden om de core gameplay van Call of Duty op punt te zetten. Dit zowel voor de meest recente titel Vanguard, als voor Warzone Pacific, Black Ops – Cold War en Modern Warfare.

Ik ga die twee extra weekjes in ieder geval aangrijpen om m’n battle pass wat meer op m’n gemakje full level te krijgen.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.