Release van Hogwarts Legacy in 2022 bevestigd

Hogwarts Legacy

Harry Potter-fans kunnen opgelucht ademhalen. Begin deze week verscheen het gerucht dat de open-world action RPG verschoven zou worden naar 2023. Dat gerucht is nu door Wizarding World Digital de kop ingedrukt.

In een recente podcast van Sacred Symbols deelde host Colin Moriarty mee dat er problemen zouden zijn met de ontwikkeling van de game waardoor deze heel wat vertraging heeft opgelopen. Zijn info zou hij ‘achter de schermen’ gehaald hebben. Ofwel hebben ze hem iets wijsgemaakt, ofwel had hij niets boeiender om over te babbelen tijdens zijn podcast want deze info lijkt helemaal niet te kloppen.

Een officieel bericht op de website van Wizarding World Digital vertelt ons dat de game dit jaar nog zal verschijnen. Ook worden we in het bericht warm gemaakt voor de nieuwe Fantastic Beasts-film, Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

We mogen dus stilaan ons toverstafje beginnen afstoffen.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.