Release trailer voor CRPG Expeditions: Rome

Als je recent nog de serie Britannia hebt gezien, dan zal deze titel je zeker interesseren. Of als je in afwachting van een nieuwe Rome: Total War je skills nog even wilt bijschaven ook. Of gewoon als je fan bent van het CRPG-genre natuurlijk.

In Expeditions: Rome speel je een jonge mannelijke of vrouwelijke Romeinse soldaat, die zich een weg door de geschiedenis baant. Neem het commando over een kleine groep praetorianen en word uiteindelijk de Legatus van een Romeins legioen.

Je verzamelt een groep trouwe metgezellen, voert tactische turn-based gevechten uit, leert nieuwe vaardigheden, plundert en maakt nieuwe uitrusting voor je soldaten, en bepaalt het lot van Rome.

Expeditions: Rome biedt meer dan 50 uur aan cRPG-gameplay en meerdere manieren om het verhaal te beëindigen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)