“Call of Duty is een puinhoop en we bieden onze excuses aan”

Call of Duty Vanguard

Het is geen geheim dat Call of Duty: Vanguard en Warzone, en bij uitbreiding ook Cold War en Modern Warfare, niet draaien zoals het hoort. Voeg daar nog eens het zwakke zombies-verhaal aan toe en je snapt meteen dat Call of Duty momenteel geen succesverhaal is.

Zelf speel ik Vanguard en Zombies, maar vergeleken bij Cold War en diens Zombies-modus, ben ik helemaal niet ‘gepakt’. Zelfs de nieuwe modus die sinds eergisteren beschikbaar is vind ik maar niks.

Ook bij Activision zijn ze zich ervan bewust dat Vanguard niet is wat het zou moeten zijn, en dat ook Warzone momenteel een rommeltje is.

Call Of Duty: Modern Warfare, Call Of Duty: Warzone, en Call Of Duty: Vanguard hebben de afgelopen weken allemaal te maken gehad met onverwachte crashes, lange wachtrijen en veelvuldige bugs. En mijn persoonlijke frustratie dat je zelfs niet even kan pauzeren tijdens het spelen van zombies omdat je er na 2 minuten uitgekegeld wordt verdorie!

Voor heel wat gamers reden genoeg om de game te uninstallen en andere oorden op te zoeken. Misschien ga ik toch maar eens Back 4 Blood proberen denk ik dan zelf.

Activision reageerde gisteravond op deze wekenlange klachten in een verrassend openhartig bericht waarin het toegeeft dat Call Of Duty op dit moment een puinhoop is.

We wilden even de tijd nemen om te praten over het repareren van de game,” schreef Activision in een bericht aan fans op het Call Of Duty Twitter-account. “We horen jullie en we voelen jullie frustraties. Onze teams zijn hard aan het werk om de problemen aan te pakken die worden ervaren in Vanguard, Warzone en Modern Warfare. Updates worden zo snel mogelijk uitgerold. We willen dat iedereen een naadloze ervaring heeft, op welk spel, speltype of platform je ook speelt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)