The Witcher 4 zou live service en multiplayer functies krijgen

Terwijl het hier na het bekijken van The Witcher S2 op Netflix weer kriebelt om The Witcher 3 te herspelen, worden er in Polen al stiekem plannen gemaakt rond The Witcher 4.

Volgens CD Projekt REDs grote baas Adam Kicinski denkt de studio er aan om voor de volgende telg in de reeks uit te pakken met live service features of multiplayer. Dat liet hij verstaan tijdens een recent gesprek met de aandeelhouders. (Waarmee hij niet bevestigd heeft dat The Witcher 4 er zou komen natuurlijk.

We zijn van plan om in de toekomst aan beide franchises, inclusief Cyberpunk, geleidelijk multiplayer-functionaliteit toe te voegen. We onthullen niet welke franchise als eerste dergelijke functionaliteit zal krijgen, maar de eerste poging zal iets zijn waar we van kunnen leren, en dan kunnen we steeds meer toevoegen – dus stap voor stap willen we onze single-player ervaringen openstellen voor multiplayer, maar we willen dergelijke functies geleidelijk toevoegen.”

Dus eerst de next-gen upgrade voor Cyberpunk, dan de next-gen upgrade voor The Witcher 3 en dan misschien praten over The Witcher 4. Het is nog niet voor direct denken we dan…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)