Gameplayvideo van aankomende gratis mmo Lost Ark toont de wereld van Arkesia

We vallen meteen met de deur in huis, Lost Ark zullen we spijtig genoeg met de lancering in Europa niet in België kunnen spelen. Lost Ark heeft een in game store die het mogelijk maakt lootbox mechanics aan te kopen en dat mag niet van onze wetgeving. Desalniettemin is het zeker de moeite de uitgebreide gameplayvideo van Lost Ark, uitgebracht door Amazon Games en Smilegate, te checken!

Lost Ark is al sinds 2018 verkrijgbaar in Zuid-Korea, daar is de game immens populair, en heeft wat weg van Diablo maar dan met mmo-elementen. De game komt naar het Europees continent op 11 februari maar voor Belgische en Nederlandse spelers is het nog even afwachten op Amazon Games die de in game store zouden aanpassen zodat je enkel cosmetische items zou kunnen aankopen.

De trailer toont de vijf klassen waarmee je kan spelen, de setting van het spel en de verschillende gameplayelementen. Zo kan je onder andere varen met schepen en raids organiseren met verschillende spelers om zo de moeilijkste uitdagingen van de game aan te gaan.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.